Nieuws

Tips: voorkom diefstal ski’s tijdens wintersport!

Je wintersportvakantie is eindelijk aangebroken. Een paar lessen achter de rug om er weer in te komen. Na die lange reis sta je te popelen om de piste weer op te gaan. Een lekkere afdaling, een kostelijke lunch in het zonnetje, heerlijk! Hoe vervelend is het dan om erachter te komen dat je ski’s weg zijn!

Uitreiking dinerbon winnaar Judith Duerinck

‘Tegenwoordig heb ik voor bijna alles een App. Dus voor mij was het heel vanzelfsprekend om ook die van S&C te downloaden. Onder diegenen die de nieuwe App hebben gedownload, werd een dinerbon verloot! En ik ben de gelukkige winnaar.

Ook een vestiging in Kloosterzande - interview klant

Stein van Waterschoot (23) en Laura Roelans (21) hebben afgelopen zomer een woning gekocht in Kloosterzande. Wat fijn dat ze snel en dichtbij terecht kunnen voor advies over hun hypotheek en verzekeringen. Saman & Compiet heeft namelijk ook een vestiging in Kloosterzande!

Arno Mol: De goede dekking stelt me gerust

Arno is een 22-jarige student uit Hoek. Hij volgt in Breda de studie Media en Entertainment Management aan de NHTV. Hij is er derdejaars student en komend studiejaar gaat hij naar Zuid-Korea. Arno was op zoek naar een goede reis- en annuleringsverzekering. Die vond hij bij Saman & Compiet.

Minder jongeren kopen een huis

Het aantal twintigers dat een woning koopt wordt verhoudingsgewijs steeds kleiner. Volgens het Kadaster daalde het aandeel jongeren tot en met 25 jaar dat een woning koopt tijdens de crisis fors en daarna herstelde dat nauwelijks.

Bezoek ons

Bezoek- en postadres

Nassaustraat 63 4571BK Axel

OP AFSPRAAK:
Beatrixstraat 2 4587BK Kloosterzande

Ingeschreven bij

AFM register(Autoriteiten Financiële Markten) onder het nummer: 12042776
Kamer van Koophandel onder het nummer: 61021474
KiFiD onder het nummer: 300.015860
SEH: binnen Saman & Compiet Financiële Diensten zijn er Erkend Hypotheekadviseurs aanwezig.