Nieuws

Tools voor beter inzicht brandveiligheid

De brandveiligheid in een bedrijf is cruciaal voor bedrijfscontinuïteit. Veel bedrijven onderschatten de impact van een (grote) brand en realiseren zich niet dat ongeveer de helft van de ondernemingen na zo’n brand binnen twee jaar failliet is. Onder meer via de website Checklistbrand.nl kunnen ondernemers informatie over brandoorzaken vinden en een risicoscan laten uitvoeren.

Meer kennis opdoen… ook dat is inzicht in vooruitkijken!

Tom Compiet mag zichzelf sinds kort gecertificeerd Risk Management Consultant (GRMC®) noemen. Hij volgde de leergang zodat hij nog gerichter en wellicht ook op een iets andere manier naar de risico’s van een onderneming of ondernemer kan kijken. Tom legt uit wat deze certificering inhoudt.

Tips: voorkom diefstal ski’s tijdens wintersport!

Je wintersportvakantie is eindelijk aangebroken. Een paar lessen achter de rug om er weer in te komen. Na die lange reis sta je te popelen om de piste weer op te gaan. Een lekkere afdaling, een kostelijke lunch in het zonnetje, heerlijk! Hoe vervelend is het dan om erachter te komen dat je ski’s weg zijn!

Uitreiking dinerbon winnaar Judith Duerinck

‘Tegenwoordig heb ik voor bijna alles een App. Dus voor mij was het heel vanzelfsprekend om ook die van S&C te downloaden. Onder diegenen die de nieuwe App hebben gedownload, werd een dinerbon verloot! En ik ben de gelukkige winnaar.

Bezoek ons

Bezoek- en postadres

Nassaustraat 63 4571BK Axel

OP AFSPRAAK:
Beatrixstraat 2 4587BK Kloosterzande

E-mail: info@saman-compiet.nl

Ingeschreven bij

AFM register(Autoriteiten Financiële Markten) onder het nummer: 12042776
Kamer van Koophandel onder het nummer: 61021474
KiFiD onder het nummer: 300.015860
SEH: binnen Saman & Compiet Financiële Diensten zijn er Erkend Hypotheekadviseurs aanwezig.