Nieuws

Is een maximale hypotheek verstandig?

Als je een huis wilt kopen, dan is vaak de eerste stap om je maximale hypotheek te berekenen. Zo weet je precies wat je kunt lenen en hoeveel een koophuis mag gaan kosten. Het is goed om bij een aantal zaken stil te staan. In 2019 veranderen er weer enkele regels. Hypotheekadviseur Cindy Allonsius geeft je middels dit artikel enkele tips.

Bereikbaarheid Feestdagen

Het team van Saman & Compiet Financiële Diensten wenst u fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2019! Tijdens Kerst is ons kantoor gesloten. Tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn wij gewoon open.

Tools voor beter inzicht brandveiligheid

De brandveiligheid in een bedrijf is cruciaal voor bedrijfscontinuïteit. Veel bedrijven onderschatten de impact van een (grote) brand en realiseren zich niet dat ongeveer de helft van de ondernemingen na zo’n brand binnen twee jaar failliet is. Onder meer via de website Checklistbrand.nl kunnen ondernemers informatie over brandoorzaken vinden en een risicoscan laten uitvoeren.

Meer kennis opdoen… ook dat is inzicht in vooruitkijken!

Tom Compiet mag zichzelf sinds kort gecertificeerd Risk Management Consultant (GRMC®) noemen. Hij volgde de leergang zodat hij nog gerichter en wellicht ook op een iets andere manier naar de risico’s van een onderneming of ondernemer kan kijken. Tom legt uit wat deze certificering inhoudt.

Bezoek ons

Bezoek- en postadres

Nassaustraat 63 4571BK Axel

OP AFSPRAAK:
Beatrixstraat 2 4587BK Kloosterzande

E-mail: info@saman-compiet.nl

Ingeschreven bij

AFM register(Autoriteiten Financiële Markten) onder het nummer: 12042776
Kamer van Koophandel onder het nummer: 61021474
KiFiD onder het nummer: 300.015860
SEH: binnen Saman & Compiet Financiële Diensten zijn er Erkend Hypotheekadviseurs aanwezig.