Uitreiking dinerbon winnaar Judith Duerinck

‘Tegenwoordig heb ik voor bijna alles een App. Dus voor mij was het heel vanzelfsprekend om ook die van S&C te downloaden. Onder diegenen die de nieuwe App hebben gedownload, werd een dinerbon verloot! En ik ben de gelukkige winnaar.

We hebben de vele mogelijkheden van de App al doorlopen. Mario en ik hebben direct inloggegevens aangevraagd voor onze digitale polismap. Gelukkig hebben we nog geen gebruik hoeven te maken van de schademelder!

Al jaren klant …

Ik ging 6 jaar geleden op mezelf wonen. Mijn moeder verwees me naar het kantoor van Tom Compiet. Zij was daar al jaren tevreden klant. Tom verzorgde mijn hypotheek en álle verzekeringen. Dit jaar zette ik weer nieuwe stappen en ging ik samenwonen met Mario. We kochten samen een nieuwe woning in Axel. Ook nu gingen we weer voor het advies naar S&C.

Bewuste keuze voor S&C

Bij de aankoop van onze woning in Axel hebben we meerdere partijen benaderd voor het hypotheekadvies. Uiteindelijk hebben we heel bewust weer voor S&C gekozen. Er werd veel tijd voor ons genomen. Ook kregen we duidelijke uitleg. Al direct in het 1e oriënterende gesprek hadden wij onze beslissing gemaakt. De persoonlijke aandacht die je krijgt vinden wij belangrijk!

Modern kantoor

S&C is een modern kantoor. Ze gaan mee met de tijd, zonder de aandacht voor het persoonlijke te verliezen. De App is hier ook wel het bewijs van. Ik ben niet iemand die anderen zegt wat te doen, maar de S&C App is zeker een aanrader.‘