Anja van Campenhout, administratief medewerkster polisbeheer & schadeafdeling en boekhouding

E-mail: anja@saman-compiet.nl

Woont in Sint Jansteen

‘Meedenken of het goedkoper kan’

INZICHT IN

…Anja

Al sinds 2003 is Anja in dienst. Toen de rechterhand van Jeroen én maar met z’n 2-en op kantoor. Anja gaat altijd zeer nauwkeurig te werk. Het zit in haar genen. Ze geniet ervan als klanten hun waardering uitspreken. Daar doet ze het voor!

…mijn werk

‘Ik vind het leuk dat ons team zo is gegroeid. Het klikt. Met de dames spreken we regelmatigaf om een hapje te eten of een filmpje te pakken. De examens, 1x in de 3 jaar, vind ik pittig. Maar ik weet dat ik zo altijd over de beste informatie beschik om klanten te adviseren. Het is een sport om uit te pluizen hoe het voor de klant goedkoper kan.

…mijn passies

Reizen! Een paar jaar geleden heb ik een mooie reis naar Australië gemaakt. Samen met mijn gezin. Zó bijzonder. Er staan nog veel landen op mijn verlanglijst. Omdat onze kinderen al wat ouder zijn, kom ik vaak extra werken. Zo spaar ik mijn uren op om soms een langere reis te kunnen maken. Tennissen en volleyballen doe ik ook graag. Maar de gezelligheid erna is net zo belangrijk!

…vooruitkijken

Er komen veel veranderingen op ons af. Gelukkig vind ik niet snel iets ingewikkeld.We staan niet stil en blijven in beweging. Zoals de app: op je telefoon snel zaken regelen. Misschien komt er nog wel een 3e kantoor bij? Of een 2e fusie? Maar persoonlijke aandacht blijft voornaam. Op het moment dat de klant het wenst.

Bezoek ons

Bezoek- en postadres

Nassaustraat 63 4571BK Axel

OP AFSPRAAK:
Beatrixstraat 2 4587BK Kloosterzande

E-mail: info@saman-compiet.nl

Ingeschreven bij

AFM register(Autoriteiten Financiële Markten) onder het nummer: 12042776
Kamer van Koophandel onder het nummer: 61021474
KiFiD onder het nummer: 300.015860
SEH: binnen Saman & Compiet Financiële Diensten zijn er Erkend Hypotheekadviseurs aanwezig.