Boudewijn Corijn, adviseur particuliere en MKB-relaties

E-mail: boudewijn@saman-compiet.nl

Woont in IJzendijke

‘De omgang met mensen. Dát maakt mijn werk leuk.’

INZICHT IN

…Boudewijn

Vroeger wilde hij sportleraar worden. Dat werd iets heel anders! Boudewijn kon aan de slag bij de administratie van de toenmalige Rijkspolitie in Sas van Gent, Axel en West-Zeeuws-Vlaanderen. Het vak verzekeringen boeide hem toen al. Hij groeide door bij diverse assurantiekantoren. Sinds 2006 vult Boudewijn het team van Saman&Compiet aan. Stoppen met werken? Nee, daar denkt hij nu nog niet aan!

…mijn werk

‘Ik adviseer particulieren en MKB-bedrijven over verzekeringen. Ik behandel de klant altijd zoals ik zelf ook behandeld wil worden. Aandachtgeven en integer zijn. Daar hecht ik veel waarde aan. Bij schade ga ik meestal zelf mee als de schade-expert komt. De klant staat er dan niet alleen voor.

…mijn passies

Ik vind het heerlijk om na werktijd lekker buiten te zijn. Ik ga dan graag hardlopen, fietsen of tuinieren. Daarnaast ga ik iedere week samen met mijn vrouw naar dansles. Dat doen we al jaren. Maarwij leren nog iedere keer nieuwe danspassen!

…vooruitkijken

Met twee jonge directeuren aan het roer zie ik Saman&Compiet meegaan met de tijd. We hebben oog voor de jongere generatie. Zij geven op andere wijze invulling aan het afsluiten van financiële producten. Veel zelf uitzoeken. Veel via internet. Zelf vind ik het ook fijn om in een jong team te werken. Ik blijf er jong bij!’

Bezoek ons

Bezoek- en postadres

Nassaustraat 63 4571BK Axel

OP AFSPRAAK:
Beatrixstraat 2 4587BK Kloosterzande

E-mail: info@saman-compiet.nl

Ingeschreven bij

AFM register(Autoriteiten Financiële Markten) onder het nummer: 12042776
Kamer van Koophandel onder het nummer: 61021474
KiFiD onder het nummer: 300.015860
SEH: binnen Saman & Compiet Financiële Diensten zijn er Erkend Hypotheekadviseurs aanwezig.