Cindy Allonsius, hypotheekadviseur

E-mail: cindy@saman-compiet.nl

Woont in Terneuzen

‘Niets is te veel gevraagd’

INZICHT IN

…CINDY

Ooit was zij in het kappersvak werkzaam, maar wilde graag iets anders. Huizen hadden altijd al haar interesse, dus de overstap naar hypotheekadvies was voor haar vrij logisch. Nu alweer jarenlange ervaring in dit vak!

…MIJN WERK

‘Ik ontlast mijn klanten van A tot Z in het verzorgen van een financieel plan na de aankoop van hun woning of bij het oversluiten of andere zaken rondom de (huidige) hypotheek. Ik ga graag met klanten in gesprek om het hele verhaal in beeld te brengen. Niets is te veel gevraagd! Want pas dan kan ik op zoek naar de best passende oplossing. Ik vind het mooi dat ons kantoor naast financieel advies ook verzekeringsadvies aanbiedt. Zo kan de klant bij de financiering van de woningaankoop meteen de verzekeringen regelen. Een totaalplaatje dus!

…MIJN PASSIES

Ik ben altijd bezig! Mijn favoriete sporten zijn hardlopen, bergwandelen en skiën. Maar ook een lekker etentje met vrienden vind ik erg gezellig.

…VOORUITKIJKEN

Graag wil ik bij Saman & Compiet doorgroeien tot allround financieel adviseur. Mezelf verdiepen in de verzekeringsbranche ga ik ook doen. Interessant! Ik denk dat er steeds meer verandert op het gebied van automatisering, maar klanten zullen altijd behoefte blijven hebben aan persoonlijk contact. Financieel advies blijft maatwerk.’

 

Bezoek ons

Bezoek- en postadres

Nassaustraat 63 4571BK Axel

OP AFSPRAAK:
Beatrixstraat 2 4587BK Kloosterzande

E-mail: info@saman-compiet.nl

Ingeschreven bij

AFM register(Autoriteiten Financiële Markten) onder het nummer: 12042776
Kamer van Koophandel onder het nummer: 61021474
KiFiD onder het nummer: 300.015860
SEH: binnen Saman & Compiet Financiële Diensten zijn er Erkend Hypotheekadviseurs aanwezig.