Femke Moelker, administratief medewerkster polisbeheer en schadeafdeling

E-mail: femke@saman-compiet.nl

Woont in Hoek

‘Méér dan alleen telefonisch doorverbinden’

INZICHT IN

…Femke

Femke kwam via haar opleiding ‘directiesecretaresse’ de vacature voor kantoorwerk bij Saman&Compiet tegen. Met doorgroeimogelijkheden in verzekeringen. Alweer ruim 10 jaar geleden! Dat sprak Femke wel aan. Ze wilt graag meer betekenen voor de klant dan alleen een telefoontje doorverbinden. Daarvoor is Femke bij Saman&Compiet aan het juiste adres.

…mijn werk

‘Het afhandelen van schades is veelzijdig werk. Eén dag in de week ben ik achter de balie te vinden. Dit doen we om de beurt. Ik ben dan het eerste aanspreekpunt voor klanten. In de meeste gevallen kan ik de klant informeren over een schade-uitkering. Het is prettig om mensen écht te kunnen helpen.

…mijn passies

Ik geniet ervan om leuke dingen met mijn gezinnetje en met familie of vrienden te doen. We gaan graag naar het strand en op vakantie. Maar je kunt me ook blij maken met zomaar een dagje ergens naar toe. Wat rondlopen, lekker eten en wat drinken. Meer hoeft dat niet te zijn!

…vooruitkijken

Ik ken veel producten van de verzekeringsmaatschappijen en wil daar in doorgroeien. Naast schades wil ik nóg meer advies geven. Saman&Compiet groeit ook! Mensen berekenen zelf veel via internet, maar met de app én ons regionaal kantoor blijven we dicht bij de mensen. Daar draag ik graag een steentje aan bij.’

 

Bezoek ons

Bezoek- en postadres

Nassaustraat 63 4571BK Axel

OP AFSPRAAK:
Beatrixstraat 2 4587BK Kloosterzande

E-mail: info@saman-compiet.nl

Ingeschreven bij

AFM register(Autoriteiten Financiële Markten) onder het nummer: 12042776
Kamer van Koophandel onder het nummer: 61021474
KiFiD onder het nummer: 300.015860
SEH: binnen Saman & Compiet Financiële Diensten zijn er Erkend Hypotheekadviseurs aanwezig.