Jeroen van Laar, mede-eigenaar

Adviseur particuliere en MKB relaties en hypotheek- en pensioenadviseur

E-mail : jeroen@saman-compiet.nl

Woont in Hulst

‘Financiële dienstverlening is mensenwerk’

INZICHT IN

…Jeroen

Jeroen erkent zijn perfectionisme. In zijn werk is dat terug te zien. Als adviseur neemt hij de tijd voor klanten en zoekt alles tot in de puntjes uit. Jeroen vraagt dit ook van zijn medewerkers. En dat kunnen ze! Wat is hij trots op het team vanSaman&Compiet.

…mijn werk

‘Het contact met de klant spreekt me erg aan. Ikwil mensen zo goed mogelijk helpen. Dat doe ik door me vooraf altijd goed te verdiepen in de klant. Met praktische voorbeelden bespreek ik de mogelijkheden. Zo kan ik een duidelijk advies geven. Dat spreekt klanten het beste aan, merk ik. Het is prettig om later te horen dat ze tevreden zijn.

…mijn passies

Ik werk veel, maar ontspanning is ook belangrijk. Na een aantal jaar ben ik weer gestart met tennissen. Een plekje op het podium zal ik er niet mee halen, maar ik doe mijn best.Als de tennisles klaar is, duik ik nog even in de vakliteratuur. Ik kan het toch niet laten…werken voor Saman&Compiet is mijn passie!

…vooruitkijken

De ontwikkelingen in onze branche gaan ontzettend hard. De klant is voortdurend op zoek naar informatie. Ook buiten kantoortijd. Met de app haken we hier perfect op in. De klant kan 24/7 gegevens opvragen. Het dossier is transparanter en de lijnen met onze adviseurs zijn nóg korter. Ondertussen denk ik al na over de volgende ontwikkelingen…!’

Bezoek ons

Bezoek- en postadres

Nassaustraat 63 4571BK Axel

OP AFSPRAAK:
Beatrixstraat 2 4587BK Kloosterzande

E-mail: info@saman-compiet.nl

Ingeschreven bij

AFM register(Autoriteiten Financiële Markten) onder het nummer: 12042776
Kamer van Koophandel onder het nummer: 61021474
KiFiD onder het nummer: 300.015860
SEH: binnen Saman & Compiet Financiële Diensten zijn er Erkend Hypotheekadviseurs aanwezig.