Miranda de Feijter, administratief medewerkster polisbeheer en schadeafdeling

E-mail: miranda@saman-compiet.nl

Woon in Sluiskil

‘Persoonlijk contact voorop’

INZICHT IN

…Miranda

Miranda wilde altijd al iets met administratie doen. Als klein meisje kon ze uren bezig zijn met papiertjes invullen. Na de middelbare school kon ze direct aan de slag bij een assurantiekantoor. Daar haalde ze de benodigde diploma’s. Met plezier vult zij het team van Saman & Compiet aan.

…mijn werk

We zitten bij toerbeurt aan de balie. Net als bij de andere collega’s hoort polis- en schadebehandeling, zowel particulier als zakelijk,tot mijn takenpakket. Verder behandel ik pensioenen en verzuim. Bedrijven kunnen een ziekteverzuimverzekering afsluiten. Als een medewerker dan ziek is, help ik de klant bij de administratieve afhandeling. Het is essentieel dat de arbodienst meteen bericht krijgt. Soms weten klanten dat niet of doen ze de melding te laat. En dan kost het geld.Klanten stellen het op prijs als ik ze help herinneren aan dezeprocedure.

…mijn passies

In mijn vrije tijd geniet ik ervan om samen met mijn gezin te zijn. Verder lees ik graag.

…vooruitkijken

De ontwikkeling van internet heeft al veel invloed op ons werk gehad. De komende jaren verwacht ik daar nog veel meer van. Ik ben ervan overtuigd dat persoonlijk contact met de klant belangrijk blijft. We streven ernaar om voor iedereen heel toegankelijk te zijn. Ook via de digitale weg.

Bezoek ons

Bezoek- en postadres

Nassaustraat 63 4571BK Axel

OP AFSPRAAK:
Beatrixstraat 2 4587BK Kloosterzande

E-mail: info@saman-compiet.nl

Ingeschreven bij

AFM register(Autoriteiten Financiële Markten) onder het nummer: 12042776
Kamer van Koophandel onder het nummer: 61021474
KiFiD onder het nummer: 300.015860
SEH: binnen Saman & Compiet Financiële Diensten zijn er Erkend Hypotheekadviseurs aanwezig.