Pim Bolleman, hypotheekadviseur

E-mail: pim@saman-compiet.nl

Woont in Axel

‘Stilzitten? Vooruit!’

INZICHT IN

…Pim

Samen met Tom en Jeroen geeft Pim advies over hypotheken. Pim heeft tijdens een stage bij Saman&Compiet al eens aan het vak mogen ruiken. Hij heeft eerst werkervaring opgedaan in het bankwezen en in de recreatiesector. Op verzoek van Jeroen is hijsinds 2015 weer terug op het honk. Want zo voelt werken bij Saman&Compiet voor hem. Als jonge adviseur maakt Pimdeel uit van een hecht team.

…mijn werk

‘Vooral het eerste gesprek over een hypotheek is zó belangrijk. Er komt veel informatie op mensen af. Ook is het soms moeilijk te begrijpen. Zo’n belangrijke aankoop doe je niet vaak. Ik neem hier uitgebreid de tijd voor. Pas als ik merk dat het goed voelt bij de klant, danben ik tevreden.

…mijn passies

Ik kan niet goed stil zitten. Je vindt me bijna iedere dag in de sportschool.Als ik daar niet ben, ben ik met vrienden op pad. Even samen ergens wat drinken. Nee, op de bank ploffen is niets voor mij! Gelukkig heb ik op het werk ook genoeg te doen, want ook daar zet ik me graag voor 200% in.

…vooruitkijken

Vooruitkijken doe ik voor de klant. Ik wil het beste voor de klant!Pas kreeg ik een fles champagne. Voor de klant was het een hele moeilijke periode geweest en was heel dankbaar met het advies. Het was een pittige klus. En dat ik dan altijd kan klankborden met collega’s, dan voelt het als een échte teamprestatie.’

Bezoek ons

Bezoek- en postadres

Nassaustraat 63 4571BK Axel

OP AFSPRAAK:
Beatrixstraat 2 4587BK Kloosterzande

E-mail: info@saman-compiet.nl

Ingeschreven bij

AFM register(Autoriteiten Financiële Markten) onder het nummer: 12042776
Kamer van Koophandel onder het nummer: 61021474
KiFiD onder het nummer: 300.015860
SEH: binnen Saman & Compiet Financiële Diensten zijn er Erkend Hypotheekadviseurs aanwezig.