Roxanne Dooms, administratief medewerkster polisbeheer en schadeafdeling

E-mail: roxanne@saman-compiet.nl

Woont in Spui

‘Check, check, dubbelcheck!’

INZICHT IN

…Roxanne

Roxanne deed al vroeg de nodige kennis op. Haar stage en afstuderen voor de deeltijdopleiding Commerciële Economievervulde zebij Saman & Compiet. Dat beviel zo goed. Ze is gebleven!Roxanne gaat heel nauwkeurig te werk. Ze voert altijd een extra controlerondje in.

…mijn werk

‘Mijn dagen op kantoor zijn nooit hetzelfde. Juist die afwisseling maakt het werk zo leuk. Ik handel vragen van klanten af, stel offertes op en doe de polisadministratie. Op kantoor nemen wewerkzaamheden van elkaar over. We zijn een echt team. De tevreden reacties van klanten gevenmij extra motivatie. Laatst heb ik een stel geholpen dat ging samenwonen. Al veel informatie hadden ze op internet gevonden. Dat zie je steeds vaker, logisch ook tegenwoordig. Ik heb verschillende zaken verder uitgezocht. Wat een goed gevoel geeft het dan als ze bij ons de verzekeringen afsluiten.

…mijn passies

Het klussen in onze woning is bijna achter de rug. We hebben een oude dijkwoning waar we veel aan hebben gedaan. Mijn vriend en ik kunnen straks weer vaker op stap met onze oldtimer. We gaan er graag op uit. Dichtbij, maar ook ver weg. Er staan nog een paar mooie bestemmingen op onze verlanglijst. Met Cuba bovenaan.

…vooruitkijken

Ik wil graag nog meer diploma’s halen. Ik mag nu particulieren adviseren over schades. Het diploma ‘Schadeverzekeringen zakelijk’ heb ik recent behaald. Tijdens mijn afstudeeropdracht heb ik onderzoek gedaan naar klantloyaliteit. Toegevoegde waarde bieden is belangrijk. Voor mij betekent dat niet alleen kennis opdoen. Ik luister vooral goed naar wat mensen willen. Nagaan wat hun behoefte is. Doorvragen. Dát maakt het verschil!’

Bezoek ons

Bezoek- en postadres

Nassaustraat 63 4571BK Axel

OP AFSPRAAK:
Beatrixstraat 2 4587BK Kloosterzande

E-mail: info@saman-compiet.nl

Ingeschreven bij

AFM register(Autoriteiten Financiële Markten) onder het nummer: 12042776
Kamer van Koophandel onder het nummer: 61021474
KiFiD onder het nummer: 300.015860
SEH: binnen Saman & Compiet Financiële Diensten zijn er Erkend Hypotheekadviseurs aanwezig.