Tom Compiet, mede-eigenaar

Adviseur particuliere en MKB relaties en hypotheek- en verzekeringsadviseur

E-mail : tom@saman-compiet.nl

Woont in Kloosterzande

‘Ik investeer graag in mensen‘

INZICHT IN

…Tom

De fusie in 2015 met Jeroen is een sterke zet geweest. Samen staan ze nóg sterker en de bedrijfsvoering gaat heel gemoedelijk. Tom voelt zich op de werkvloer geen baas, maar een echte collega. Voor de klant gaat Tom ver. Hij weet altijd wel te schuiven in zijn agenda om snel een afspraak in te kunnen plannen.

…mijn werk

‘Ik lever graag een bijdrage aan goed advies. Het doorspreken van ontwikkelingen en het vinden van oplossingen op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Als ik ooit met pensioen ga, wil ik iedereen recht in de ogen kunnen kijken. Ik investeer graag in mensen, maar daar hoeft niet altijd direct iets tegenover te staan. Als verkoper zou ik hopeloos falen.Ik ben ervan overtuigd dat ze aan me denken als ze het nodig hebben.

…mijn passies

Lekker bezig zijn! Ik ben al heel mijn leven betrokken bij verenigingen in het dorp. Ruim 40 jaar heb ik actief gevoetbald en daarnaast betrokken bij het organiseren van evenementen voor de club. Met veel enthousiasme. Nu kruip ik op zondagochtend op mijn mountainbike. Ik geniet echt van het leven. Samen met mijn familie en vrienden.

…vooruitkijken

Saman&Compiet over 5 of 10 jaar? We hoeven niet groter te worden, maar staan open voor veranderingen.Ik wil nóg meer bekendheid geven aan wat we precies doen. Bijvoorbeeld het geven van hypotheekadvies.Beter zelfs dan bij de bank. Wij vergelijken hypotheken met veel aandacht.’

Bezoek ons

Bezoek- en postadres

Nassaustraat 63 4571BK Axel

OP AFSPRAAK:
Beatrixstraat 2 4587BK Kloosterzande

E-mail: info@saman-compiet.nl

Ingeschreven bij

AFM register(Autoriteiten Financiële Markten) onder het nummer: 12042776
Kamer van Koophandel onder het nummer: 61021474
KiFiD onder het nummer: 300.015860
SEH: binnen Saman & Compiet Financiële Diensten zijn er Erkend Hypotheekadviseurs aanwezig.