top of page

Bank voor de klas in AxelAls zelfstandig adviseur van de RegioBank een paar uurtjes lesgeven op de basisschool in Axel. Leerzaam voor de kinderen en een leuke ervaring voor Elly en Sonja van ons kantoor.


Wat is bank voor de klas?

Bank voor de klas is een platform voor financiële educatie en een samenwerking tussen 16 Nederlandse banken, waaronder RegioBank. Sinds 2010 worden kinderen van 10 tot 18 jaar voorbereid op financiële zelfstandigheid door het aanleren van financiële vaardigheden. Dit doen wij middels speciaal ontwikkelde lesprogramma’s en interactieve gastlessen voor het basisonderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs en het voortgezet onderwijs. Het krijgen van (gast)lessen helpt kinderen bij het veilig en zelfstandig beheren van hun bankzaken. Jong geleerd is oud gedaan toch?


Saman & Compiet Financiële Diensten is sinds vorig jaar zelfstandig adviseur Regiobank in Axel. Wij werken graag mee aan initiatieven zoals "Bank voor de klas". Maar ook het geven van een workshop "Veilig internetbankieren" voor ouderen bijvoorbeeld. Zo willen wij als adviseur een positieve bijdrage leveren aan de samenleving.


Comments


bottom of page