top of page
Business Partners at Work

Risicomanagement

Hoe zorg jij voor continuïteit binnen je onderneming?

Heb jij je continuïteit geborgd?

Ieder bedrijf kent zijn eigen specifieke risico's. Of het nu gaat om bezittingen, wetgeving, personeel, marktwerking etc. Ieder bedrijf is anders. Één vraag is echter voor iedere ondernemer belangrijk: hoe zorg ik voor continuïteit binnen mijn bedrijf?

Heb jij alle risico's goed in beeld?

 

Als ondernemer dien je goed te weten wat jouw specifieke risico's zijn. Grote catastrofale risico's, maar ook de beheersbare risico's. Sommige risico's zijn te beïnvloeden, te beperken of zelfs te elimineren. Vervolgens dien je in beeld te hebben wat de gevolgen zijn. Moet ik processen aanpassen of zelfs bepaalde zaken afstoten? Extra kennis vergaren, uitwijkmogelijkheden zoeken. Alleen zo kun je goed voorbereid zijn op onverwachte gebeurtenissen. En alleen zo kun je zorgen voor bedrijfscontinuïteit na een calamiteit.

Saman & Compiet

Advies op maat

 

Wij bieden Risicomanagement aan als onafhankelijke dienst. Dus los van ons verzekeringsadvies. We brengen samen zoveel mogelijk risico's in kaart en verwerken dit met suggesties en aanbevelingen in een rapport. Met dit rapport kun je zelf jouw strategie bepalen en je huidige verzekeringsadviseur vragen e.e.a. op te volgen. Wil je liever dat wij dat voor je doen? Dan maken we hier graag goede afspraken over.

We bieden je inzicht in jouw risico's en oplossingen. Niet voor gisteren, maar voor morgen en in de toekomst. Wij noemen dat Inzicht….. in vooruit kijken!

Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Maak een vrijblijvend oriëntatiegesprek met 1 van onze adviseurs.

bottom of page