top of page
DSC09912-bewerkt-3.jpg

RegioBank is al ruim 100 jaar de persoonlijke bank bij jou in de buurt en biedt het beste van 2 werelden: een zelfstandig adviseur in de buurt die jou en je omgeving kent. Maar ook alle gemakken van online bankieren. Jij kiest dus zelf hoe jij je bankzaken regelt. Loop gerust eens bij ons binnen of maak een afspraak zodat we alle tijd voor je hebben. 

Als zelfstandig adviseur RegioBank kunnen wij alle bankproducten van RegioBank aanbieden. Betaal- en spaarrekeningen voor jezelf, je gezin of kinderen. Beleggen, hypotheken en (aanvullend) pensioen. Ervaar het gemak van de persoonlijke bank. We adviseren u graag.

Logo_voor_internet_en_digitale_uitingen_zwart-wit_(gif) (2).gif

Producten

Betalen

Snel en eenvoudig je betalingen regelen? Dat kan met een betaalrekening van RegioBank. Er is altijd een bankrekening die bij jou past. Voor jezelf, je gezin of je kind. Je regelt het zoals jij dat wenst. Zelf digitaal, of met persoonlijk advies door een adviseur van Saman & Compiet.

Sparen

Een spaarrekening openen kan alleen in combinatie met een betaalrekening, of als je al een betaalrekening hebt. RegioBank heeft ook speciale spaarrekeningen voor kinderen. De adviseurs van Saman & Compiet leggen het je graag uit.

Beleggen

Beleggen als aanvulling op sparen kan een mooie manier zijn om je vermogen te laten groeien. De adviseurs van Saman & Compiet vertellen je graag meer over de mogelijkheden, de risico's en kijken samen met jou of beleggen bij jou past.

Hypotheek

Of je nu voor het eerst een eigen huis koopt, gaat verhuizen of verbouwen. De hypotheekadviseurs van Saman & Compiet nemen de mogelijkheden die RegioBank biedt standaard mee in de vergelijking.

Pensioen

Eerder stoppen met werken. Een goed pensioen. Een droom of werkelijkheid? Daar heb jij zelf invloed op. RegioBank biedt hiervoor een aantal oplossingen. Vraag de adviseurs van Saman & Compiet naar de mogelijkheden

team binnen website resolutie.jpg

Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met 1 van onze adviseurs.

bottom of page