top of page
Zakelijke bijeenkomst

Second opinion:

Inzicht in ondernemen.

Een objectieve en frisse kijk helpt.

Als ondernemer ben je altijd bezig met je bedrijf. Maar soms wil je gewoon even sparren met iemand van buiten je bedrijf. Een objectieve en frisse kijk werkt zeer verhelderend.

 

Je bent ergens verzekerd, maar je twijfelt of de huidige verzekeringen wel de juiste zijn. Kloppen de voorwaarden wel, betaal ik niet teveel. Kortom, je zoekt bevestiging.

Zit je goed of kan het beter?

Wij vergelijken jouw polissen met hetgeen er op dat moment in de markt verkrijgbaar is. Zo weet je al snel of je goed zit, of dat het beter kan. Jij beslist vervolgens wat je met die informatie doet. Heel simpel.

Je hebt allerlei vragen, maar weet niet meer precies hoe het zit. Hoe zat het ook alweer met die arbodienst. Wat zijn mijn plichten als werkgever. Hoe zorg ik dat mijn leveringsvoorwaarden van toepassing zijn. Kortom, je wilt graag net even iets meer weten.  

Schade melden

Advies op maat

Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreid netwerk van deskundigen kunnen we je meestal verder helpen. Hebben we de expertise niet zelf in huis, dan kijken we waar die wel te halen is. We spreken vooraf een uurtarief of een fixed fee af. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

We bieden je inzicht in het ondernemen. Niet voor gisteren, maar voor morgen en in de toekomst. Wij noemen dat Inzicht….. in vooruit kijken!   

Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Maak een vrijblijvend oriëntatiegesprek met 1 van onze adviseurs.

bottom of page