top of page

Je droomwoning gevonden… En dan?

Je bent op zoek naar die ene woning die helemaal voldoet aan jouw wensen of je hebt deze droomwoning net gevonden. Maar… dan moet de hypotheek nog geregeld worden.

Heel belangrijk natuurlijk, maar misschien vind je dat ook wel een beetje saai. Je bent veel liever bezig met de inrichting. En terecht, dat maakt een huis kopen ook gewoon leuk!

Om het financiële aspect ook leuk te houden helpen wij je graag met de zakelijke kant. Dat doen we net zo enthousiast als jij dat doet met de inrichting. Je hoeft geen gesprekken te voeren met verschillende banken. Dat doen wij voor je. Zo weet je zeker dat je bij de bank zit die het beste bij jou past.


Wat wij voor je regelen?

We hebben contact met de bank, de makelaar, de taxateur, de notaris, kortom alle betrokken partijen en nemen jou dus veel werk uit handen. Zo houd jij tijd over voor de inrichting. Da's wel zo leuk…


Benieuwd naar onze dienstverlening?

Vraag een vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek aan met 1 van onze hypotheekadviseurs. Zo'n eerste gesprek kost alleen een beetje van je tijd, verder niets. En dat is ook leuk!


Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak: 0115 563 072,


Comentarios


bottom of page