top of page

Samen voor een "buurtzame" samenleving


Zondag 4 februari jl. was een dag om niet snel te vergeten. Zelden zo veel blije gezichten gezien!


Vorige voetbalcompetitie werden de eerste contacten gelegd tussen zelfstandig adviseur RegioBank Saman & Compiet Financiële Diensten en de lokale voetbalvereniging FC Axel. Via de Goudse Verzekeringen (hoofdsponsor van Sparta) hadden wij de beschikking over 25 kaarten voor een thuiswedstrijd van Sparta. Het stond voor ons wel vast dat we daar één bepaald team heel erg blij mee zouden kunnen maken; het G-team van FC Axel!


Na een week lang uitgekeken te hebben naar de wedstrijddag, was het dan afgelopen zondag zover. Eerst met alle spelers en begeleiders samen frietjes eten in de kantine van FC Axel om vervolgens met de bus naar Rotterdam te rijden. Iedereen kreeg een sjaal van Sparta. Deze dag waren we namelijk allemaal supporter van Sparta.


Aangekomen bij het stadion gingen we eerst op de foto voor het hoofdgebouw van "Het Kasteel", zoals het stadion heet. Eenmaal in het stadion zochten we onze plaatsen op en zaten we vol spanning te wachten op de opkomst van de spelers. Het clublied van Sparta werd luid meegezongen. Het was bijzonder leuk om te zien hoe fanatiek er werd gesupporterd. Tot onze verrassing werden we ook nog uitgebreid welkom geheten in het programmaboekje van die dag.


Na afloop van de wedstrijd een beetje moe, maar zeker voldaan terug in de bus naar Axel, waar begeleiders en ouders ons stonden op te wachten. Klaar om alle verhalen aan het horen.


Lieve spelers van het G-team van FC Axel, wij vonden het ontzettend leuk om met jullie deze dag door te brengen. Jullie waren een super enthousiast gezelschap en geweldige supporters, een voorbeeld voor velen. Dank ook aan alle begeleiders en de mensen van FC Axel om dit samen mogelijk te maken.


Groeten, Jeroen & TomKommentare


bottom of page