top of page

Rookmelders. Heb jij ze al?

Steun de Nederlandse Brandwonden Stichting door jouw rookmelders via hen te bestellen. Zo voldoe je aan de wettelijke eisen én je helpt slachtoffers van brandwonden.Wetgeving

Waarschijnlijk heb je al gehoord dat het vanaf 1 juli 2022 wettelijk verplicht is om rookmelders te plaatsen op elke verdieping van een woning. Voor nieuwbouwwoningen bestond deze regel al, maar nu dus ook voor bestaande woningen.


Een brand in huis is natuurlijk erg gevaarlijk, maar wist je dat rookvorming de grootste boosdoener is? Rook maakt namelijk veel meer slachtoffers dan vuur. Daarom kan een goede rookmelder schade voorkomen, maar vooral ook levens redden.


Steun de Nederlandse brandwonden Stichting

Op www.rookmelders.nl kun je de rookmelderwijzer doen om erachter te komen hoeveel rookmelders er nodig zijn in jouw woning en kan er direct overgegaan worden tot aanschaf. Door jouw rookmelders hier te bestellen steun je automatisch de Nederlandse Brandwonden Stichting.


Verzekeringen

Natuurlijk wil je voorkomen dat er brand uitbreekt en slachtoffers vallen. Maar hoe zit het met de materiële schade? Een woonhuis- en inboedelverzekering zorgen voor de nodige zekerheid. Wil je meer weten over deze of andere verzekeringen, neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.


Preventie, informeren en adviseren. Ook dat is Inzicht ..... in vooruit kijken!

Comments


bottom of page